Olavi Lehtonen

Olen naimisissa hoitajavaimoni Maaritin kanssa. Meillä on kolme poikaa ja kolme lastenlasta. Asun Itä-Hakkilassa. Olen pitkän linjan kuntapoliitikko ja luottamusmies. Aloitin parikymppisenä työpaikan luottamustehtävissä. Siihen ammattiliittojen, Kirjaliitto ja Pamin hallinto, joissa kaikissa ehdin olla yhteensä yli 45 vuotta. TUL:n toiminnassa (pyöräily) minulla oli yli 30 luottamustehtävää, mm. piirivalmentaja, Etelä-Suomen aluekouluttaja, ym.


Politiikkaan (SDP) ajauduin 80-luvulla, ja olen siitä eteenpäin osallistunut vaaleihin joko ehdokkaana, vaalipäällikkönä tai muuten aktiivina. Myös yhdistyksen (Itä-Hakkila) puheenjohtajana yli kymmenen vuotta. Olen osallistunut Vantaan valtuuston, kaupunginhallituksen sekä lautakuntatyöhön.


Sotevaaleihin lähdin mukaan siksi, että ensimmäinen sotevaltuustokausi on tärkein. Sillä luodaan pohja tulevaisuudelle. Ei suuria rakennuksia ja monumentteja, vaan lääkäriaikoja, huolenpitoa ja terveyttä, ihmisiä tukevaa työtä. Olen Vantaan rakennuksista vastaavissa lautakunnissa nähnyt kuinka tyhmää on purkaa toimiva rakennus vain siksi, että halutaan yhdistää toimipisteitä, tai saada komeampi rakennus kuin naapurikunnalla. Tähän meillä ei ole varaa tai tarvetta.

Mennään ihminen edellä. Siksi muista äänestää minua. 

www.facebook.com/olavi.lehtonen

Palaa ehdokkaisiin