Pirkko Letto

Olen Tikkurilassa asuva aikuinen nainen. Perheeseeni kuuluu puoliso sekä aikuiset tyttäret ja heidän perheet.

Koulutukseltani olen terveydenhuollon erikoishammaslääkäri. Olen työskennellyt hammaslääkärinä Vantaalla terveyskeskuksessa 25 vuotta ja viimeiset 15 vuotta Tuusulassa johtavana hammaslääkärinä ja Keski-Uudenmaan sotessa koordinoivana ylihammaslääkärinä. Olen siis käytännössä ollut mukana rakentamassa julkista terveydenhuoltoa koko 40 vuotta pitkän työurani.

Vapaa-aikana minut tapaa kävelemässä poluilla ja kaduilla tai kotoa viettämässä aikaa läheisten kanssa.

Luottamustehtäväni

Olen ollut Vantaan kaupunginvaltuutettu yli 20 vuotta. Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana toimin viime valtuustokauden ja edelleen tällä kaudella. Lisäksi olen HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunnan varapuheenjohtaja. Toimin myös Vantaa-Kerava hyvinvointialueen valmistelevan VATE:n seurantaryhmän jäsenenä. Olen myös sosialidemokraattisen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja.

Haluan ajaa seuraavia asioita valtuutettuna

Perheiden on saatava ennaltaehkäisevää tukea arkeensa. Nuorten pahoinvointiin on löydyttävä apua ja tukea ajoissa. Kotihoidon resursseista on pidettävä huolta ja henkilökuntaa on lisättävä vanhusväestön määrän kasvaessa.

Kiireetön aika lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle on saatava vähintään kahdessa viikossa.

Varhaiskasvatus- ja opetusryhmien koot on pidettävä kohtuullisina. Koulutuksen alueelliseen eriarvoisuuteen on puututtava.

Yhteystiedot

Sähköposti: pirkko.letto@vantaa.fi

Facebook

PALAA KAUPUNGINVALTUUTETTUIHIN

Palaa aluevaltuutettuihin