Säde Tahvanainen

Valtuutettu, KM, koulutussuunnittelija

Olen 49 -vuotias kasvatustieteen maisteri ja koulutussuunnittelija. Johdan tällä hetkellä Työväen Sivistysliiton koulutushanketta, jossa pyritään vahvistamaan aikuisten perustaitoja ja työllistymisedellytyksiä. Työskentelin aiemmin useita vuosia erityisluokanopettajana. Minulla on täysi-ikäinen poika ja pieni Ida-koira, jonka kanssa liikun paljon vapaa-aikanani. Kulttuuri ja käsityöt ovat myös mieluisia harrasteita.

Politiikan parissa olen työskennellyt sekä SDP:n ohjelmapäällikkönä että kansanedustajana Pohjois-Karjalan vaalipiiristä 1995 – 2007. Kuntapolitiikassa toimin ensin Joensuussa ja vuodesta 2008 alkaen olen vaikuttanut Vantaalla.

Luottamustehtäväni

Tällä hetkellä toimin valtuutettuna Vantaalla sekä kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtajana ja konsernijaoston puheenjohtajana. Johdan sosialidemokraattien valmistelua kaupunginhallituksessa, neuvottelen muiden ryhmien kanssa ja koordinoin asioita valtuustoryhmän johdon kanssa. Vastuullani on paljon asioita.

Haluan ajaa seuraavia asioita valtuutettuna

Minulle on tärkeää hoitaa yhteisiä asioita oikeudenmukaisesti yhteistyössä ryhmämme kanssa asukkaita kuunnellen. Tärkeintä on toimivien palveluiden ja hyvän asuinympäristön turvaaminen. Taustani vuoksi olen luonnollisesti nostanut esille erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä. Vanhusten asema ja hoitoon pääsy ovat niinikään sosialidemokraateille ydinasioita, joita haluan edistää.

www.sadetahvanainen.fi
Facebook
Instagram
Twitter

PALAA KAUPUNGINVALTUUTETTUIHIN

Palaa aluevaltuutettuihin